Prijava s potisnim sporočilom
Vpišite uporabniško ime in geslo za potisno sporočilo.

Prek Linka svoje bančne posle izvajate varno, hitro, udobno in pregledno, pa tudi ceneje kot na klasični način. Gorenjska banka vam je tako ves čas na voljo – na delovni čas ali lokacijo poslovalnice se vam ni treba več ozirati. Na daljavo vam je dosegljiva večina bančnih storitev, zato bo osebni obisk poslovalnice potreben le še izjemoma.

 

Prek Linka je poslovanje tudi varnejše od tradicionalnega načina poslovanja z banko. Varnostna merila in mehanizmi so namreč bistveno zahtevnejši. To so na primer šifrirani prenos podatkov, digitalno potrdilo oziroma certifikat ter osebno geslo, brez katerega ni mogoče vstopiti v Link. Dodatni varnostni mehanizmi so vgrajeni tudi v vsak posamezni postopek, ki se izvaja v Linku.

 

Seveda pa morate za svojo varnost skrbeti tudi sami. Varujte svoje identifikacijske elemente, zaščitite svoj računalnik in pametno uporabljajte internet. Na ta način bo uporabniška izkušnja prijetna, poslovanje z Linkom pa vam bo v zadovoljstvo.

Obvestila banke
Prepoznajte spletno prevaro in se izognite spletnim goljufom
petek, 08.07.2022
Spoštovani,
 
da bo poletje brezskrbno, poskrbite za previdnost in se izognite spletnim prevaram. Za vas smo pripravili nekaj koristnih nasvetov z prepoznavanje pogostih prevar.
 
  • Od vas ne bomo nikoli zahtevali, da vnašate prijavne podatke ali podatke o karticah v spletne povezave, poslane preko SMS sporočil.
  • Običajno je sporočilo zapisano v tujem jeziku ali nepravilni slovenščini in od vas zahteva hitro ukrepanje. Ta sporočila nemudoma izbrišite.
  • Izognite se lažnim telefonskim klicem. Če od vas klicatelj zahteva oddaljen dostop do vašega računalnika, zagotovo gre za prevaro. Nikakor ne pošiljajte fotografij ali kopij osebnih dokumentov.
 
Še več koristnih informacij si lahko preberete tukaj: https://www.gbkr.si/spletne-prevare/
Vaša Gorenjska banka