Prijava s potisnim sporočilom
Vpišite uporabniško ime in geslo za potisno sporočilo.

Prek Linka svoje bančne posle izvajate varno, hitro, udobno in pregledno, pa tudi ceneje kot na klasični način. Gorenjska banka vam je tako ves čas na voljo – na delovni čas ali lokacijo poslovalnice se vam ni treba več ozirati. Na daljavo vam je dosegljiva večina bančnih storitev, zato bo osebni obisk poslovalnice potreben le še izjemoma.

 

Prek Linka je poslovanje tudi varnejše od tradicionalnega načina poslovanja z banko. Varnostna merila in mehanizmi so namreč bistveno zahtevnejši. To so na primer šifrirani prenos podatkov, digitalno potrdilo oziroma certifikat ter osebno geslo, brez katerega ni mogoče vstopiti v Link. Dodatni varnostni mehanizmi so vgrajeni tudi v vsak posamezni postopek, ki se izvaja v Linku.

 

Seveda pa morate za svojo varnost skrbeti tudi sami. Varujte svoje identifikacijske elemente, zaščitite svoj računalnik in pametno uporabljajte internet. Na ta način bo uporabniška izkušnja prijetna, poslovanje z Linkom pa vam bo v zadovoljstvo.

Obvestila banke
Nadgradnja spletne in mobilne banke
petek, 08.12.2023

Zaradi nadgradnje in vzdrževalnih del bo v soboto, 9.12.2023, med 6.00h do predvidoma 14.00h, moteno delovanje elektronske in mobilne banke. V tem času obstaja tudi možnost prikazovanja napačnega stanja na bankomatih. Iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti in prosimo za razumevanje.

Lep pozdrav
Gorenjska banka

Izognite se spletnim prevaram.
torek, 28.11.2023
Banke uporabljajo vrsto mehanizmov za odpravljanje varnostnih tveganj, vendar je za uspešno prepoznavo in preprečevanje prevar najpomembnejša vloga prav vsakega posameznika. Zato namenite posebno previdnost pri poslovanju v spletnih ali mobilnih bančnih aplikacijah, ob spletnih nakupih in poslovanju s plačilnimi karticami.
Banka od vas ne bo nikoli zahtevala, da kliknete na sumljive povezave v sporočilu (npr. z zahtevo za posodobitev podatkov ali nadgradnje), da vnašate kakršnekoli prijavne podatke ali podatke o karticah v spletne povezave, ki so poslane preko elektronskih ali SMS sporočil. To je prvi znak, da gre za prevaro. Takšna sporočila je najbolje izbrisati in nanje ne odgovarjati.
Za varno bančno poslovanje smo za vas pripravili še nekaj koristnih nasvetov, ki jih lahko najdete na naslovu: https://www.gbkr.si/spletne-prevare/