Prijava s potisnim sporočilom
Vpišite uporabniško ime in geslo za potisno sporočilo.

Prek Linka svoje bančne posle izvajate varno, hitro, udobno in pregledno, pa tudi ceneje kot na klasični način. Gorenjska banka vam je tako ves čas na voljo – na delovni čas ali lokacijo poslovalnice se vam ni treba več ozirati. Na daljavo vam je dosegljiva večina bančnih storitev, zato bo osebni obisk poslovalnice potreben le še izjemoma.

 

Prek Linka je poslovanje tudi varnejše od tradicionalnega načina poslovanja z banko. Varnostna merila in mehanizmi so namreč bistveno zahtevnejši. To so na primer šifrirani prenos podatkov, digitalno potrdilo oziroma certifikat ter osebno geslo, brez katerega ni mogoče vstopiti v Link. Dodatni varnostni mehanizmi so vgrajeni tudi v vsak posamezni postopek, ki se izvaja v Linku.

 

Seveda pa morate za svojo varnost skrbeti tudi sami. Varujte svoje identifikacijske elemente, zaščitite svoj računalnik in pametno uporabljajte internet. Na ta način bo uporabniška izkušnja prijetna, poslovanje z Linkom pa vam bo v zadovoljstvo.

Obvestila banke
S 25. 5. 2024 ukinjamo dostop do starih različic Linka
ponedeljek, 20.05.2024

Obveščamo vas, da skladno s Splošnimi pogoji za uporabo digitalnega bančništva za potrošnike s 25. 5. 2024 uporaba starih različic spletne in mobilne banke ne bo več mogoča.

Digitalne bančne kanale Gorenjske banke smo za vas nadgradili z izboljšanimi funkcionalnostmi, izpopolnjeno uporabniško izkušnjo in novo podobo, ki vam še naprej omogočata varno in enostavno opravljanje bančnih storitev na daljavo.
Da boste lahko še naprej uporabljali digitalne bančne kanale, vas vabimo, da čimprej aktivirate novo mobilno banko Link m. Več informacij in navodila za namestitev so vam na voljo na:
https://www.gbkr.si/nove-digitalne-bancne-poti/

Vaša Gorenjska banka